Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Domestik itfaiye yetkilileri ve bina denetçileri, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Maksatın tüm düzenleyici gereklilikleri muhalifladığından ve güvenli bir boşaltma rotası esenlamada patetik olduğundan emniyetli olurlar.

Yangın kabilinden evgin durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini kucakeriye hapseder.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın cenahı sıra yangının öbür alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının muayene şeşna kırmızıınması kolaylaşır ve daha ziyade dokunca vermesi önlenir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli radde ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar tehlikee dayanıklıdır.

şayet bir yangın kapısı için yükselmek aralıkştırması dokumalıyor ise bu durumda en iyi opsiyon ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile onaylamak ve buna bakarak en mevsuk bedelı koymak olacaktır.

Bu kapılar asıl olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır tamamlanmak üzere iki gruba ayrılır.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar fiillevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu karıneride çevrilmiş kalabilir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, yük taşıma kapasiteleri ve muktezi yangına peklik dereceleri dahil yetişmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını istanbul Yangın kapısı fiyatları ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page